SM i Helsingborg

Så var ännu ett SM över för min del och jag åker hem med ytterligare en medalj. SM-BRONS! Jag är bara så tacksam att jag orkade hålla ihop det denna dag. Kroppen var inte med mig. Matt och energilös. Redan från morgonen hade jag svårt att få i mig mat och aptiten var inte där vilket gjorde att jag senare under dagen fick kämpa under hela tävlingen. Explosiviteten och orken fanns liksom inte där igår när jag så gärna ville prestera på topp. Jag fick med mig två kast över 50 m där det längsta mätte 51,49 m. Malin Haglund imponerade och persade till 56 m, medan Sofi Flink tog guldet på 58 m.

Under helgen har jag bott ihop med min sprinterkompis Elin Östlund och vi har alltid roligt ihop. Elin tog även hon ett brons men på 100 m i fredags. Idag springer hon 200m-final.

Under helgen får jag reda på om det blir Finnkamp för mig nästa helg eller inte, jag hoppas förstås på det.

Trevlig söndag!